Električar

Električar

Elektro servis Vučko se bavi postavljanjem novih elektroinstalacija kao i adaptacijom stare električne instalacije, vršimo zamenu osigurača, postavljamo nove električne ormane, otklanjamo kvarove na električnim instalacijama kao i sve što se tiče elektrike u vašem domu ili poslovnim objektima.

Dugogodišnje iskustvo naših električara je neprocenjivo. Stoga garantujemo bezbednost i sigurnost vaših elektro instalacija.

Danas u svetu veliki broj požara izazove neispravna kućna elektroinstalacija koja je dotrajala ili nije adekvatno održavana stoga i vama preporučujemo da nas pozovete u slučaju kvara na kućnim instalacijama i naše stručno lice-elektroinstalater će da izadje isti dan na teren I pregleda vaše instalacije.

Kućni osigurači (topljivi osigurači, automatski osigurači) su sigurnosni deo instalacije u kući koji je obezbedjuje od požara Ili kratkog spoja.

Kratak spoj ili opterećenje električne instalacije u kući dovodi do pregrevanja elekroinstalacije nakon

čega osigurač u kući izbija ali nemarnost održavanja električnih osigurača koji imaju rok upotrebe nekad ne odreaguju i ne mogu da spreče pregrevanje instalacija dolazi do požara. Stoga vam savetujemo da u slučaju problema na električnim instalacijama pozovete elektro servis Vučko Novi Sad i u najkraćem roku poslati stručnog električara.

Često stradaju električne utičnice zbog ljudske nemarnosti tj. neadekvatnog rukovanja (čupanje utikača, fizičko ostećenje ) Tada dolazi do izvaljivanja utičnice i opasnosti kratkog spoja ili elektro udara. Nismo ni svesni koliko je sve to opasno i koliko takav kvar može dovesti do neželjenih posledica.

Iskustvo naših električara nam govori koliko smo nemarni i koliko nas ne interesuju iskidane utičnice i

oštećene instalacije koje dovode do neželjenih posledica.

Česti uzroci paljenja utičnica i utikača izazivaju produžni kablovi kao i grejna tela koji nisu u skladu sa

postojećom instalacijom tj. mnogo su jači (vuku veću amperažu od propisane debljinom kabela) od

instalacije koja nije adaptirana za to.

Iz kraktog opisa o električnim instalacijama u tekstu možemo zaključiti da neispravna instalacija u kući je izuzetno opasna i nije nimalo naivno ostavljati u neispravnom stanju, stoga vam savetujemo da se obratite a mi ćemo poslati stručni tim elektroinstalatera.

Leave a Comment